Πληροφορίες Συμμετοχής

Με το ενδιαφέρον της διεθνούς αγοράς να βρίσκεται στα ύψη, όπως αποδεικνύουν και τα επίσημα στοιχεία, η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου θα πραγματοποιήσει την επίσημη έκθεση του κλάδου ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, στις 14-16 Οκτωβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια αρχή την εταιρεία ROTA.

Το σύνολο της ελληνικής βιομηχανίας αλουμινίου, που αποτελεί σταθερό πυλώνα της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και σημαντικό παράγοντα στη συγκεκριμένη παγκόσμια αγορά, θα συμμετάσχει στην έκθεση που θέτει την Ελλάδα ως το επιχειρηματικό επίκεντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου.

Στόχος της κλαδικής έκθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ είναι να προσφέρει καινοτόμες και ολοκληρωμένες οικιστικές λύσεις για τον καταναλωτή, να υποστηρίξει το μηχανικό/αρχιτέκτονα με εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες και να αναβαθμίσει την παραγωγή, τη λειτουργία και την ποιότητα υπηρεσιών του κάθε κατασκευαστή αλουμινίου.

Θέλετε να δείτε συγκεντρωμένους τους επαγγελματίες του αλουμινίου;

Για τη συμμετοχή σας στην έκθεση και για περισσότερες πληροφορίες συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διοργανώτρια εταιρεία στο τηλέφωνο: 2111 801 801 ή στο e-mail: [email protected]

Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση ενδιαφέροντος απλά με ένα κλικ ΕΔΩ!

Φόρμα Συμμετοχής